Stevnerapport TK-Cup 8. oktober 


Flott seiersrekke for Lørenskog på TK-Cup!

Med åtte seire og tre tap ble det en flott dag på matta i Tønsberg for LBK-bryterne Martin, Thomas, Lars og Kenneth.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1800 visninger )
Stevnerapport Uddevalla Kick-off-tur 9.-11. september 


Flott teambuildingstur for klubben

Fredag 9. september var det igjen klar for vår kickoff-tradisjon, nemlig klubbtur og stevne i Uddevalla. En gjeng på totalt 25 personer med stort og smått, aktive og familie hadde meldt seg på. På matta fikk de aktive testet kampformen for sesongen og det resulterte i mye fin bryting, seire og tap og fem pallplasseringer. Vi fikk også med oss mange uteaktiviteter på flotte Hafsten Camping, bading og langbord - totalt sett; mye smil og bra stemning!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2268 visninger )
Fin sommerfest for Lørenskog Bryteklubb, 21. mai 


Lørdag 31. mai var det duket for Sommerfest 2016

En ny sesong er snart forbi, og i tradisjon tro feirer klubben seg selv og sommeren med en stor klubbfest der store og små er invitert. Vi hadde mye og feire og en flott gjeng å feire med, mye god mat å spise og morsomme leker. En flott ettermiddag og kveld for alle fremmøtte!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2266 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open 29. april - 1. mai 


Flott tur til Sverige tross litt stang ut på matta

Helgen mellom april og mai måned stod årets Teambuildingstur på menyen: Soft Touch Open i Gøteborg. Dette er et av de tøffere stevnene i Norden så turen bydde på god motstand på matta, men også mye sosial moro som klubbmiddager, tur på Liseberg samt litt badeland. Lørenskog stilte med et stort reisefølge på 24 deltagere da denne turen også er åpen for familie. Det ble en flott helg på gjengen med mye fin innsats på matta.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2506 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 9. april 


Lørenskog Cup 2016 vel gjennomført! Med ca 470 kamper ble vi Norges største stevne denne sesongen. KJEMPEINNSATS AV KLUBBEN!

Lørdag 9. april stod klubbens største event denne sesongen før tur. Det har vært flott innsats av klubben både på og av matta, både under dugnad og under avvikling. Vi takker alle for dugnadshjelp og klubbens 29 deltagende for innsats og mye god bryting.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2507 visninger )
Stevnerapport Sofiemyr MiniCup 2. april 


Lørenskogs unge brytere sanket mange poeng på mattene i Kolbotn

Lørdag 2. april stod Sofiemyr Minicup på menyen. Dette er et stevne kun for knøtter, bryteskole og nybegynnere i G/P-12/15. Lørenskog stilte en gjeng med åtte brytere som skulle prøve seg på mattene. Det ble en fin opplevelse for de unge bryterne og vi ser at mange har tatt steg fremover! Ikke minst var dette en god oppvarming for neste helgs Lørenskog Cup

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2425 visninger )
Stevnerapport FT-Cup Sverige 11.-13. mars 


Sterk LBK-bryting i Sverige

11.-13. mars var alt klart for ny klubbtur til Sverige og den store FT-cupen. Her var det mange Lørenskogbrytere som viste sterk innsats på matta i et stevne med hele 616 påmeldte deltagere. En flott tur for en stor Lørenskoggjeng på 18. personer.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2860 visninger )
Stevnerapport Landsstevne G/P-12 og NM G/P-15 - 5. mars 


Lørenskog med god innstas i Landsstevnet og NM

Første helgen i mars var det Skedsmo B.K.'s tur å arrangere LS og NM for de yngre klassene. Lørenskog stilte 10 ivrige brytere på matta, noen rimlige ferske og andre mer erfarne. Det ble en fin dag for klubben med mye brytemoro og tre nye pallplasser for Lørenskog!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1989 visninger )
Stevnerapport Århus Open Cup 11.-14. februar 


Ny fin Danmarkstur med mye brytespenning!

I januars andre helg satt Lørenskog Bryteklubb i vei mot et nytt Danmarkeventyr, nemlig Århus Open 2016. Vi fikk mye moro, stevnelæring og tre rødkledde på pallen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2112 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 31. januar 


God sparring i et tøft stevne

Siste helgen i januar var det duket for Oslo Open. Dette er et stevne kun for aldersbestemte klasser med deltagelse fra mange nasjoner. Så her er det god matching å hente. Lørenskog-bryterne gjorde fin innsats som ga klubben fire pallplasser!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1982 visninger )
Stevnerapport Kolding Cup, Danmark, 14.-17. januar 


Flott Danmarkstur og to på pallen for klubben!

Midtveis i januar satt en gjeng ivrige Lørenskogbrytere snuten mot Danmark. Det ble en flott tur med danskebåten, hotell, stevne med god matching, badeland og en del mil bak rattet!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2265 visninger )
Stevnerapport Fredriksten Cup 9. januar 


Lørenskog kjempet på matta i Halden

Lørdag 9. januar var både store og små fra klubben klar for å vise muskler på matta i Fredriksten Cup. Tolv bryteglade aktive samt trener, lagledere og foreldre utgjorde en fin Lørenskoggjeng. Det ble en fin dag, både på og av matta, for klubben.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2011 visninger )
Stevnerapport OBK stevne for knøtter, bryteskole og nybegynnere 12. desember 


God læring for klubbens yngre utøvere

Dette var en travel helg for Lørenskog Bryteklubb. I tillegg til loddugnad på Triaden stilte klubben for et stevne kun for de yngste klassene arrangert av Oslo Bryteklubb. Stedet var Rommenhallen og her stilte Lørenskog en bra gjeng med ivrige brytere klar til innsats på matta.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2077 visninger )
Klubbdugnaden på Triaden lørdag 12. desember  


Gode penger til klubbkassa under julens loddugnad!

Lørdag 12. desember var alt klart for lodddugnad på Triaden. Denne dugnaden har vi god erfaring med og vi håpet igjen at kommunens innbyggere ville støtte oss. Og det må vi absolutt si at de gjorde: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi sammen klart å selge ca 920 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til dugnadsgruppa, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2052 visninger )
Stevnerapport Kretsmesterskapet 5. desember 


Bryte- og sumomoro i KM i Kolbotn

Lørdag 5. desember inviterte Kolbotn I.L. til kretsmesterskap i bryting for Oslo- og Akershus brytekrets. Kretsmestere i bryting for G/P-12 og oppover skulle kåres. Det samme skulle også kretsmestere i sumobryting, en morsom underdisiplin som egentlig minner mest om kongen-i-ringen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2492 visninger )
Juleavslutning for Bryteskolen 25. november 


Vi gratulerer 13 nye elever med bryteknappen!

Det har vært en bra bryteskole denne høsten med opp mot 20 unge og ivrige deltagere. I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden da 13 elever (noe frafall pga sykdom og andre avslutninger) skulle opp til bryteknappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2600 visninger )
Danmarkstur til Herning og Lalandia 20.-22. november 


Super Danmarkstur, både på og av matta!

Nest siste helg i november var vi klare for Danmarkstur, nærmere bestemt stevne i Herning med besøk til Lalandia badeland og mye mer. Herning-tur er en gammel klubbtradisjon i LBK, så denne var moro å ta opp igjen! Dette ble en virkelig flott tur med god bryting på gutta i et tøft dansk stevne, god stemning og mye moro for liten og stor. Totalt fikk vi seks Lørenskogbrytere på pallen! Dette er teambuilding på sitt beste og burde friste enda fler til å melde seg på turer.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2228 visninger )
God stevnelæring i Kolbotn Cup 


Litt stang-ut i Kolbotn tross god innsats

Midtveis i november var det klart for en stor brytehelg i Kolbotn. Arrangementet Kolbotn Cup er en institusjon i bryte-Norge der de aller fleste klubber stiller og hvor vi også møter konkurranse fra en rekke land. Lørenskogs aktive gjorde fin innsats, men det ble litt stang ut for klubben rent poengmessig denne helgen. Men vi fikk med oss verdifull erfaring og hadde en fin klubbdag sammen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1895 visninger )
Stevnerapport Moss nasjonalt stevne 7. november 


Fin gjennomføring av klubben i Moss

Lørdag 7. november satt vi kursen for Moss og nasjonalt stevne. Vi manglet litt på påmelding denne gangen, klubben bør stille litt større tropp på neste stevne som er for små og store kombinert. Dog, vi var ikke alene om den situasjonen, da stevne hadde noe lav påmelding. Uansett, Lørenskog gjorde en fin gjennomføring med våres ni brytere selv om noen var uheldige å fikk få kamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2017 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 17. oktober 


Fin dag i Tærudhallen for Lørenskog Bryteklubb

Lørdag morgen 17. oktober var alt klart for årets utgave av Skedsmo Cup og en spent Lørenskog-gjeng samlet seg på langbordene som var satt ut for publikum. Vi var en stor gjeng på 15 aktive (noen måtte dessverre melde frafall pga sykdom samt at noen aldersbestemte var på landslagssamling) og mange foreldre og lagledere. Etter endt dag hadde vi fått mye god bryting, læring og fem medaljer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2348 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Neste> Siste>>