God stevnelæring i Kolbotn Cup 


Litt stang-ut i Kolbotn tross god innsats

Midtveis i november var det klart for en stor brytehelg i Kolbotn. Arrangementet Kolbotn Cup er en institusjon i bryte-Norge der de aller fleste klubber stiller og hvor vi også møter konkurranse fra en rekke land. Lørenskogs aktive gjorde fin innsats, men det ble litt stang ut for klubben rent poengmessig denne helgen. Men vi fikk med oss verdifull erfaring og hadde en fin klubbdag sammen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1585 visninger )
Stevnerapport Moss nasjonalt stevne 7. november 


Fin gjennomføring av klubben i Moss

Lørdag 7. november satt vi kursen for Moss og nasjonalt stevne. Vi manglet litt på påmelding denne gangen, klubben bør stille litt større tropp på neste stevne som er for små og store kombinert. Dog, vi var ikke alene om den situasjonen, da stevne hadde noe lav påmelding. Uansett, Lørenskog gjorde en fin gjennomføring med våres ni brytere selv om noen var uheldige å fikk få kamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1687 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 17. oktober 


Fin dag i Tærudhallen for Lørenskog Bryteklubb

Lørdag morgen 17. oktober var alt klart for årets utgave av Skedsmo Cup og en spent Lørenskog-gjeng samlet seg på langbordene som var satt ut for publikum. Vi var en stor gjeng på 15 aktive (noen måtte dessverre melde frafall pga sykdom samt at noen aldersbestemte var på landslagssamling) og mange foreldre og lagledere. Etter endt dag hadde vi fått mye god bryting, læring og fem medaljer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2022 visninger )
Stevnerapport Uddevalla Kick-off-tur 11.-13. september 


Flott teambuildingstur og Lørenskog tredje beste klubb i Uddevalla!

Fredag 11. september var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. Klubben stilte en stor gjeng på rundt 35 personer, stort og smått, aktive og familie. Dette ble et fint startstevne for sesongen der de aktive fikk testet formen på matta. Vi ble belønnet med mange gode kamper, fem pallplasseringer, beste norske klubb og ikke minst: En flott tur med mange uteaktiviteter og bading der både de aktive og foreldrene hadde god anledning til å bli bedre kjent.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2209 visninger )
Flott sommerfest for klubben! 


Lørdag 30. mai var det duket for Sommerfest 2015

Vi hadde mye å feire denne dagen - dette har vært en kjempesesong for klubben med rekordmye aktiviteter. I den anledning inviterte vi alle i klubben, aktive med familier, store og små samt venner av klubben til å feire sommeren og sesongen som nå går mot slutten. Det ble godt oppmøte, dog sola kunne vært en mer fremtredende gjest. Det ble uansett en flott dag og kveld for alle, med god mat, underholdning, leker og sukkerspinn.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2633 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open, Gøteborg Cup 24.-26. april 


Rekordstor Lørenskoggjeng på Teambuildingstur i Gøteborg!

Etter en meget hektisk sesong var vi endelig klare for Teambuildingstur 2015 og avslutningsstevne i Gøteborg: Soft Touch Open. Dette er en av Europas største ungdomsturneringer og klubben stilte en rekordstor turgjeng på totalt 35 personer inkludert familie, lagledere og supportere - dette er ny rekord for denne turen! Det ble en flott helg for klubben men sportslig glede og læring, Liseberg og mye sosialt, både for store og små!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2794 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 11. april  


Flott gjennomføring og stor deltagelse i Lørenskog Cup 2015

Lørdag 11. april var det igjen tid for klubbens normalt sett største arrangement i løpet av brytesesongen: Vår egen Lørenskog Cup. Stevnet ble kort oppsummert meget godt gjennomført, vi begynner å få lang erfaring med å arrangere stevner nå. Alt gikk etter planen, vi fikk gode tilbakemeldinger og veldig god påmelding. Lørenskogbryterne koste seg på matta og klubben ble belønnet med 12 medaljer. Vi satt ny rekord på antall gjennomførte kamper: ca. 320 kamper på ca. 5,5 time (det sier litt)!

Totalt sett ble vi tredje beste klubb denne gangen (likt på antall poeng med andreplass, kun ett poeng bak beste klubb), og det var flott innsats av våres nesten 30 deltagere. Flott innsats var det også utenfor matta av klubben i sin helhet - en flott dugnadsgjeng.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2617 visninger )
Stevnerapport NM Ungdom og Junior 20.-22. mars 


Jevnt bra innsats i NM for Ungdom og Junior

Nest siste helg i mars var det duket for NM U/J i Sarpsborg holdt av Torp I.L. Fredag ettermiddag satte en kampklar Lørenskoggjeng i vei mot Sarpsborg klare for innsats på matta. Trener Patrick melder om en jevn bra innsats med resultat ca som forventet. Det ble tre nye medaljer på klubben denne helgen og en fin sosial tur for gjengen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2020 visninger )
HISTORIEN OM NM OG LANDSSTEVNET - Lørenskog 6.-7. mars 2015 TIDENES BESTE NM OG LANDSSTEVNE FOR PIKER OG GUTTER!

Tittelen over er kun én mange flotte tilbakemeldinger vi fikk fra våre gjester etter vårt arrangement Norgesmesterskapet G/P 15 og Landsstevnet G/12, Lørenskog 6. - 7. mars 2015. Denne kommentaren kommer fra Mattenkanten.no så den bærer en viss tyngde. Vi hadde som målsetning å skape det beste NM og Landssmesterskap bryte-Norge har sett, og basert på tilbakemeldingene vi har mottatt kan vi nok si at målsetningen ble nådd og vel så det.

Dette Bryteblogginnlegget har vi døpt "Historien om NM og Landsstevnet". Her kan du lese alt om arrangementet, fra tildelingen, planleggingen, finansieringen og selvfølgelig mye om selve arrangementet, dugnaden og klubbinnsatsen både på og utenfor brytemattene. Dette er det største arrangementet vår klubb har tatt på seg så det fortjener en litt større artikkel på Brytebloggen. I tillegg kan du se mange flotte bilder og vi minner også på den offisielle NM-videoen som nå ligger på YouTube.

Klikk på linken for å lese mer, se mange bilder og link til den offisielle videokavalkaden. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3580 visninger )
Stevnerapport Rallar Cup 28. februar 


To gull og én bronsje i Notodden

Helgen 28. februar var klubben klart for Notodden og Rallar Cup. Etter oppmøte lørdag morgen startet bilturen til Notodden med tretten Lørenskog-brytere og lagledere og supportere. Det ble en god dag på matta for klubben med medaljer, kamplæring og mange fine knøttekamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1968 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 23.-24. januar 


Gull og bronsje i Oslo Open

Etter innveiingen på fredag var alt klart for Oslo Open lørdag. Fra klubben stilte Kenneth, Adrian, Jørgen og André og Lørenskog Bryteklubb ble belønnet med to medaljer denne dagen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1728 visninger )
Stevnerapport Fredriksten Cup 10. januar 


God innsats på matta i Halden

Etter en litt "slow" start på året ble det i siste liten organsiert en liten gjeng til deltaglese på Fredriksten Cup 2015 i Halden. Kort oppsummert er alle blitt kjempeflinke og viser grepsvilje, faktisk ble det fler seiere enn tap denne gangen, selv om det dømmes seier til begge sider i bryteskole og knøtt.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2486 visninger )
Stevnerapport Kretsmesterskapet Cup 6. desember 


Tre nye kretsmestere i Lørenskog Bryteklubb!

Lørdag 6. desember var det klart for Kretsmesterskap holdt av Lambertseter B. K. Lørenskog Bryteklubb klarte en tredjeplass av 8 klubber i KM! Vi gratulerer Kenneth, Emil og Jørn (med comeback) som ferske kretsmestere!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1992 visninger )
Stevnerapport OBK Knøttestevne 7. desember 


Lørenskog Bryteklubb har fått en god og spennende gruppe av knøttebrytere!

Søndag 7. desember var alt klart for førjulsstevne for kretsens knøtter, nybegynnere og deltagere fra de ulike bryteskolene. Vi så flott innsats fra Lørenskogbryterne og det blei mange seiere på klubben!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2032 visninger )
Klubbdugnaden på Triaden lørdag 6. desember 


Flott innsats både før og under loddsalget - dette blir det penger av!

Lørdag 6. desember var alt klart for lodddugnad på Triaden. Denne dugnaden har vi god erfaring med og vi håpet igjen at kommunens innbyggere ville støtte oss. Også denne gang gikk det etter forventnig: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi klart å selge ca 950 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til de dugnadsgruppa, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1904 visninger )
Juleavslutning for Bryteskolen 19. november 


Vi gratulerer 10 nye elever med bryteknappen!

I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden da 10 elver skulle opp til bryteknappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1954 visninger )
Stevnerapport Kolbotn Cup 14-16. november 


Litt stang ut i Kolbotn - dog to bronsjer til Lørenskog

Helgen 14.-16. november var det duket for det største aldersbestemte stevnet i løpet av sesongen, der de fleste klubber fra Norge samt mange utenlandske klubber deltar. Lørenskog var klare med syv utøvere og en god supportergjeng. Det ble dessverre litt stang ut på klubben, men vi fikk iallefall med oss to bronsjemedaljer hjem.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1813 visninger )
Stevnerapport Kråke Cup 8. november 


God innsats fra den yngre garde i Moss

Lørdag 8. november var det igjen klart for stevne. Etter morgenoppmøte på Essostasjonen satte vi denne dagen i marsj mot Moss og Kråke Cup. 15 Lørenskogbrytere var klare for innsats, for det meste nybegynner, bryteskole og knøtt denne gangen. Det ble en morsom dag med mye bryteaction og mye god innsats fra de aktive.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1820 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 18. oktober 


Mye bra bryting - og litt å lære

Lørdag 18. oktober stod Skedsmo Cup for tur. Vi ble en bra gjeng på 16 aktive og en stor gjeng support og lagledere, så Lørenskog syntes godt i hallen! Det ble en dag med mye fin bryting, god innsats og seiere og noen tap som hører med.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2033 visninger )
Stevnerapport NM i sumobryting 11. oktober 


Rekorddeltagelse på Sumo NM.

11. oktober stod en ny utfordring for klubben for tur: Lørenskog skulle arrangere NM i sumobryting. Som vanlig hadde vi satt listen høyt og ville arrangere det beste Norgesmesterskapet for sumobryting hittil. Med godt forarbeid, markedsføring og rekorddeltagelse vil vi si at målet ble innfridd. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 5452 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Neste> Siste>>